درباره الف

خلاقیت در نوشتن

بیرون از دنیای تبلیغ‌نویسی و روزنامه‌نگاری، یک قلمرو کامل از نوشتن خلاقانه نهفته است. چه در این حرفه کاملاً تازه‌کار باشید، چه یک نویسنده تبلیغاتی که به دنبال کسب تجربه است، یا یک فرد معمولی که می‌خواهد به یک نویسنده معروف و حرفه‌ای تبدیل شود، تقویت خلاقیت در نوشتن کلید موفقیت شماست. شرکت کردن در کلاس‌های نویسندگی و دریافت مدرک پیشنهاد خوبی است، اما تنها ابزارهایی که واقعاً به آن نیاز دارید، تفکر خلاق، مطالعه زیاد و مهارت نوشتن است. نوشتن خلاق یعنی اینکه شما بدون توجه به محدودیت‌های موجود، از کلمات در بهترین و هنری ترین شکل ممکن استفاده کنید. با خلاقیت ما چیزی را ایجاد می‌کنیم که قبلاً وجود نداشت. در ادامه به نکاتی می‌پردازیم که می‌تواند از شما یک نویسنده خلاق بسازد. همراه ما باشید.

منظور از نویسندگی خلاق دقیقا چیست؟

همانطور که از نام آن پیداست، نویسندگی خلاق شکلی از نوشتن است که فراتر از قلمروهای سنتی نوشتن معمولی، تبلیغ نویسی یا آکادمیک عمل می‌کند. درعوض، تعدادی از ژانرها و سبک‌های مختلف مثل داستان‌سرایی (استوری تلینگ)، نمایشنامه نویسی، شعر و… را در طیف وسیعی از زمینه‌های نویسندگی داستانی و غیرداستانی در بر می‌گیرد. داستان نویسی و به طور کلی، نویسندگی کاری است که مستلزم آزمون و خطای نویسنده است. در اینجا پنج نکته برای بهبود نوشتن خلاقانه شما بیان کردیم که خلاقیت شما را به خوبی تقویتی می‌کند. همراه ما باشید.

همیشه بنویسید!

چه زمانی بنویسیم؟ اگر می‌خواهید نویسنده موفقی شوید، همیشه بنویسید! گاهی نویسندگان تصور می‌کنند فقط زمانی به نوشتن نیاز دارند که حس‌و‌حالش را داشته باشند. تنها راهی که یک نویسنده خلاق می‌تواند مهارت‌های خود را بهبود بخشد این است که دائماً بنویسد، حتی اگر احساس کند ایده خاصی ندارد. اگر لازم است به خودتان فشار بیاورید تا به نوشتن ادامه دهید. تحقیقات اخیر نشان داده افرادی که افکار خلاقانه دارند کمتر با احساسات منفی مانند خشم، غم، خشم و ترس مواجه می‌شوند. اجازه ندهید کمال‌گرایی منجر به انفعال شود!

همه چیز را بخوانید

خواندن مطالعه کتاب مغز شما را تغذیه می‌کند. وقتی می‌خوانید، خود را به جای شخصیت‌های کتاب قرار می‌دهید که باعث تقویت خلاقیت شما می‌شود. چه جایی بهتر از کتاب و داستان برای الهام گرفتن؟ خواندن به شما کمک می‌کند تا راه‌های جدیدی برای فکر کردن و صحبت کردن درباره موضوعاتی پیدا کنید که می‌توانید از آنها برای شرح و توصیف ایده خود بهره بگیرید. پس تا جایی که می توانید بخوانید!

افزایش خلاقیت در نوشتن با دفترچه ایده!

اعتماد به ذهن برای به خاطر سپردن تمام ایده‌هایتان انرژی و ظرفیت ذهنی زیادی می‌طلبد. با توجه به این واقعیت که حافظه کوتاه مدت ما فقط بین 15 تا 30 ثانیه دوام می‌آورد، یک ایده می‌تواند به معنای واقعی کلمه زودگذر باشد. اینکه یک دفترچه یادداشت فیزیکی داشته باشید یا از برنامه ای مانند Evernote استفاده کنید تفاوتی نمی‌کند!  سعی کنید ایده‌های خود را به خاطر بسپارید و یادداشت کنید. این فرآیند می‌تواند به شما کمک کند تا از پتانسیل کامل تخیل خود استفاده کنید.

ماهیچه خلاقیت خود را تقویت کنید

خلاقیت ماهیچه‌ای است که نیاز به ورزش مداوم دارد. اما به یاد داشته باشید که بهترین راه برای تقویت خلاقیت این است که فقط به نوشتن ادامه دهید. سعی کنید کمال گرایی را کنار بگذارید، از محدودیت‌ها استفاده کرده و تا جایی که می‌توانید مطالعه کنید. کنجکاو بمانید، خود را با الهام و ایده‌ها احاطه کنید و از انتقاد نترسید.

اعتماد به نفس خود را بسازید

عدم اطمینان به توانایی‌های خود یکی از اشکالات مهمی است که ذهن خلاق شما را سرکوب می‌کند. نوشتن، اعتماد به نفس شما را بهبود می‌بخشد و به تفکر خلاق منجر می‌شود. یکی از روش‌های تقویت خلاقیت، ایجاد طوفان فکری است. طوفان فکری یکی از روش‌های استاندارد است که به عنوان ابزار قدرتمندتری برای افزایش خلاقیت عمل می‌کند. بنابراین، شروع به نوشتن ایده‌ها و راه حل‌های ممکن روی کاغذ کنید. سپس روی اصلاح و شفاف‌سازی هدف خود در یک دوره کوتاه تمرکز کنید.

چگونه الهامات خلاقانه پیدا می‌کنید؟

نکته کلیدی که باید به خاطر بسپارید این است که از منطقه راحت ذهن خود خارج شوید، ذهن خود را برای ایده‌های جدید باز کنید و با آن سرگرم شوید! همانطور که گفتیم خلاقیت یک ماهیچه است، برای اینکه در نوشتن بهتر شوید، باید آن را با تمرین تقویت کنید. در پایان روز، به یاد داشته باشید که برای خودتان وقت بگذارید و نه فقط برای مخاطبانتان. اگر به نویسندگی خلاقانه علاقه‌مند هستید، آکادمی الف یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شماست که تمام ادوات لازم برای نویسنگی را در اختیار شما قرار می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

پیشنهاد الف

نویسنده: سارا ناجی

نویسنده: سارا ناجی

تازه‌های الف